vineri, 28 octombrie 2011

Decizia!


 Cand te trezesti dimineata, in fata unor decizii pe care le amani, de mai mult timp... insa acum nu mai poti amana… sau in fata unora, venite peste noapte... la care, trebuie sa reactionezi imediat, altfel, dreptul tau la viitor, este influentat de Nehotarare... atunci, singurul lucru care iti ramane de facut este sa  te rogi: Doamne, Te rog, am nevoie de ajutorul Tau, de semnele Tale, pentru ca ceea ce voi decide, sa fie in concordanta perfecta cu Voia Ta!


As traduce cam asa: Am liberul arbitru, sunt pus in fata faptului, ca trebuie sa il folosesc acum, si nicidecum mai tarziu!
Dar… totusi… Cum sa il folosesc, in asa fel incat, sa nu gresesc?
Te uiti in interiorul tau… Cauti… Scormonesti… Nu este nimic la suprafata… Ar fi mult prea simplu… Iar cauti…
 Si in coltul cel mai mic, in care nu gandeai ca vei gasi ceva,  caruia, nu i-ai dat prea mare importanta, gasesti un ajutor, un semn... Un semn micut, care te ancoreaza de El!


Eehhhe, dar Neincrederea se posteaza in fata ta, si face tot ceea ce ii sta in putinta, sa te influenteze! Nu vezi ca nu este posibil asa ceva? Cum poti crede asta? Este prea frumos, si prea simplu, sa fie adevarat! Cine esti tu, sa primesti un asemenea dar? Totusi?! Nu se poate!
Si uite asa, de cele mai multe ori, cadem in propria noastra capcana!! Spun lucrul acesta pentru ca Neincrederea si Nehotararea, vin din noi, nu din afara noastra! Cazand in aceasta capcana pacatuim fata de propriul nostru Spirit!
Si totusi! Atunci cand  deschizi ochii, cand nu ignori semnul gasit, cand iti aduci aminte ca Doamne Doamne, ne iubeste pe toti la fel, si  toti venim cu aceeasi sansa, toti primim absolut tot ceea ce este necesar, pentru a face fata propriilor noastre lectii de viata, lucrurile se simplifica!



Simplitatea, sta in  puterea noastra de A CREDE!

Atunci, cand totul este simpul, cand credinta isi face numarul, cand Voia Lui este infaptuita,   ceea ai facut pentru aceasta minunata realizare, ti se pare infim, pe langa sentimentul de liniste, si de impacare cu Sinele, pe care il primesti in schimb!
Stiu, de multe ori aceasta minunata realizare sacrifica, cel putin asa percepem noi in prima secunda, sacrifica iubiri, prietenii, colegialitati, si tot felul  de legaturi dintre noi, care sunt dizolvate de decizia de a face Voia Lui! Si totul, pentru ca noi uitam, de propriul destin, de propria lectie, destin pe care am venit sa il petrecem, lectie pe care am venit sa o invatam. Uitam ca  aceste legaturi, sunt canalele, prin care se scurge toata informatia necesara, pentru ca lectia sa fie bine invatata!
 Dumnezeu lucreaza prin oameni, pentru oameni!

Tu, fiind constient, de ceea ce iti doresti sa faci, intelegi ca, lectia celui din fata ta va fi insusita, desi, poate, acum, el nu intelege... totusi… candva, undeva, in timp, in spatiu, isi va aminti de binele pe care i l-ai facut!  De faptul ca ti-ai tinut promisiunea facuta, inainte de a ajunge in aceasta viata, atunci cand te-a rugat sa il ajuti pentru a-si invata lectia, pentru a evoula!
Fenomenal, este sentimentul cand, cel din fata ta, intelege imediat ceea ce se intampla, iar discutia purtata impreuna pe marginea subiectului, iti bucura sufletul, pentru ajutorul pe care i   l-ai dat!
Chiar daca cel din fata ta realizeaza, chiar daca nu realizeaza,  decizia de a face Voia Lui, este acceptata in unanimitate, inainte de a ne naste!
Acestea fiind spuse, dupa parerea mea, constientizarea acestei decizii, te propulseaza acolo unde visezi sa  ajungi. Totul, pentru ca visul, este de fapt, dimensiunea cu care ne dorim sa unim propria realitate!!!!

Niciun comentariu: